Vi støtter


Vi er glade og stolte over at kunne informere dig om, at vi donerer 10% af alt overskuddet fra SecurePet.dk til dyrevelfærd. Det er vores måde at give noget tilbage til dyrene, som jo er dem, det i sidste ende drejer sig om.

Hvem støtter vi?

Vores valg er faldet på en utrolig varmhjertet sag ved navn Græske Hunde. Et dansk frivilligt netværk, der arbejder for at hjælpe, redde og pleje hårdt udsatte gadehunde i Grækenland og på de græske øer, hvor mere end 500.000 hunde lever på gaden. 

De hjælper killinger, der bare bliver efterladt i skraldet, hunde der fastspændt i kæde bliver efterladt og overladt til sig selv af deres ejer, hvalpe der er blevet mishandlet eller har været ude for tilsvarende forfærdlige situationer. En utrolig varm sag, der hver dag yder en stor indsats for at redde nogle af de dyr, der ikke har fået en let tilværelse.

Hvorfor dem?

Nogle vil måske spørge, hvorfor vi ikke støtter en organisation i Danmark i stedet for, da der også er mange dyr her, der har brug for hjælp. Det vil vi også rigtig gerne, men for os er det ikke et spørgsmål om nationalitet. En hund der har brug for hjælp, er en hund, der har brug for hjælp. Og derfor spiller det for os ingen rolle, om den bor i Danmark, Grækenland eller et andet sted. Vi vil gerne være med til at værne om alle dyr.

Græske Hunde har dog også en tilknytning til Danmark i den form, at det er muligt at adoptere de gadehunde, som netværket får i deres varetægt. Du kan finde mere om de hunde, der kan adopteres, samt læse om adoptionshistorier på deres hjemmeside.

Vi vil dog rigtig gerne også hjælpe danske organisationer, heriblandt Dyrenes Beskyttelse. Derfor håber vi også på, at vi på sigt får mulighed for at støtte mere end blot en enkelt organisation.