Om os


SecurePet.dk er en dansk forhandler af bl.a. Tractive GPS enheder og tilbehør. Vores mission er at nedbringe antallet af antal kæledyr, der bliver meldt savnede, og som måske endda slet ikke vender hjem igen. 

Der er ingen kæledyrsejere, der ønsker den ubehagelige oplevelse det er at miste kæledyr. Derfor vil vi hjælpe danskerne med at kunne spore deres kæledyr via GPS signaler, så de nemt og hurtigt kan finde frem til deres kæledyr igen, hvis de skulle finde på at stikke af. 

Vi ved godt, at vi ikke kan redde alle kæledyr i hele verden. Men kan vi være med til at gøre bare en lille forskel, er vi utroligt glade for det. Og for at kunne gøre en forskel, har vi naturligvis valgt kun at tage det bedste produkt på markedet ind i shoppen - Tractive GPS. 

Donerer 10% til dyrevelfærd

For at kunne gøre endnu mere for dyrene, har vi valgt at lade 10% af overskuddet gå til en velfærdsorganisation der værner om dyrenes ve og vel. Hvis du vil læse mere om, hvem vi støtter, og hvorfor vi har valgt lige præcis dem, kan du finde mere information om dette her.