Abonnement


Hvis du er den heldige ejer af en hund eller kat, har du sikkert prøvet flere gange, at de er løbet væk fra dig. De fleste hundeejere kender i hvert fald helt sikkert til det der med, at panikken lige pludselig rammer en, fordi hunden er taget på eventyr, og man skal ud og køre hele byen rundt for at finde den igen. Hvis du kan nikke genkendende til dette scenarie, er det måske på tide at overveje, om du skal investere i en Tractive GPS til din hund. På den måde slipper du for at lede forgæves, og du kan meget bedre holde styr på dit dyrebare kæledyr, når det vælger at tage på eventyr. Alt, du skal gøre, er at bestille en Tractive GPS samt oprette et abonnement. Du kan læse mere i teksten om, hvad et abonnement til en Tractive GPS indebærer.

 

Sådan fungerer et abonnement

Når du har investeret i en Tractive GPS, er det nødvendigt at betale et månedligt gebyr, da GPS’en benytter sig af forskellige telemaster for at kunne lokalisere GPS’en og dermed også din hund eller din kat. Det månedlige gebyr starter fra 29 kroner om måneden, hvilket heldigvis er til at overkomme for de fleste mennesker. Det skal dog nævnes, at når du opretter dit månedlige abonnement, er det udelukkende en aftale mellem dig og Tractive, hvilket betyder, at SecurePet ikke har noget med denne aftale at gøre. Du har ydermere altid mulighed for at opsige dit abonnement, da der ingen binding er på servicegebyret. Der skelnes mellem et basic-abonnement og et premium-abonnement, hvilket betyder, at priserne kan variere, alt efter hvilket abonnement du ønsker.

Det er altså en supergod idé at oprette et månedligt abonnement, som tilmed er billigt, hvis din hund har vist sig at være lidt af en udbryderkonge, eller hvis din kat sjældent er hjemme. Således kan du hurtigt og nemt finde frem til dit kæledyr igen, fordi Tractive GPS simpelthen giver dig mulighed for at tracke dit kæledyr.

 

Få adgang til forskellige funktioner

Med et månedligt abonnement til din Tractive GPS får du adgang til forskellige brugbare funktioner, når det kommer til at lokalisere dit kæledyr. Alt efter hvilket abonnement du vælger, kan du få adgang til opdateringer, til at kunne dele din tracker med andre i Tractive GPS-appen og til at få dækning i op til 150 lande. På den måde vil du altid kunne finde frem til dit kæledyr igen og få det hjem i god behold, selv hvis du tager din hund eller din kat med på ferie. Derfor er de månedlige penge helt sikkert også godt givet ud, og du har mulighed for at læse meget mere om abonnementet. Du kan nemlig her på siden få et overblik over, hvad et basic-abonnement og hvad et premium-abonnement indeholder, så du hurtigt kan finde ud af, hvilket abonnement der vil passe bedst til dig og dit kæledyr. Med et abonnement vil I altid være godt dækket ind.  

Tractive GPS benytter sig af telemasterne til at kunne lokalisere GPS'en. På baggrund af dette skal man betale et månedligt servicegebyr, der starter fra 29 kroner om måneden.

Denne aftale laves udelukkende mellem forbruger og Tractive, når enheden aktiveres, og SecurePet har ikke noget med dette servicegebyr at gøre. Der er ingen binding på servicegebyret, hvilket betyder, at du altid kan opsige abonnementet.

Abonnements funktioner og priser* ser således ud:

Funktioner Basic Premium

GPS Tracking (Lokalisering, regelmæssige intervalopdaterinerg)

Ja Ja

Live Tracking (Lokalisering, opdater interval hvert sekund)

Ja

Ja

GPS Tracker Deling (Del din tracker med andre i Tractive GPS appen)

Nej

Ja

Ubegrænset tilgængelighed (Tractive GPS fungerer i mere end 80 lande)

Nej (begrænset til et land efter eget valg)

Ja

Ubegrænset positionhistorik (Se fuld positionhistorik)

Nej

Ja

Eksporter positionhistorik (Gem positionhistorik i GPX & KML)

Nej

Ja

Bedste GSM-netværk (Benytter det bedste tilgængelige GSM-netværk)

Nej

Ja

Premium Kundeservice fra Tractive (Feedback inden for 24 timer på hverdage fra Tractive)

Nej

Ja

Priser
Fakturering hvert andet år 29,13 DKK pr. mdr. 33,29 DKK pr. mdr.
Fakturering hvert år 33,25 DKK pr. mdr. 39,92 DKK pr. mdr.
Fakturering månedligt 39,99 DKK pr. mdr. 59,99 DKK pr. mdr.

 

*Priser er fra Tractive.com og ændringer kan forekomme